torsdag 7. oktober 2010

“True love is like a pair of socks: you gotta have two and they've gotta match.”

Jeg har lagt merke til at overgangen fra single til tosom har et par sjarmerende trekk. Ja, i tillegg til de mest opplagte selvsagt.

F.eks sokker. Jeg har i ila. av mitt 30-årige liv sikkert sendt en firesiffret antall med sokker til sokkehimmelen. Ikke par, men den ene. Jeg kan telle på en hånd hvor mange ganger jeg faktisk har fisket ut et sokkepar av vaskemaskinen, og står like forundret å kikker inn i trommelen hver gang og lurer på hvor de kan bli av.

Kjører de en "ninjasokk" og fordunster i en liten støvsky av usynlig ninjasokkstøv?

Står de på lur presset langs veggen innenfor døra, gjør korstegnet og kaster seg ut i samme sekund som denne åpnes?

Takler den ene av sokkeparet varmen på vannet dårlig, krymper til størrelse dukkesokk og faller ut av et av hullene, størrelse ert?

Anyway, teoriene har vært mange og frustrasjonen stor.


Det som nå plutselig har skjedd er at det er sokker overalt! Sokk i senga, sokk i sofaen, sokk bak sofaen, sokk på sokk på sokk mellom senga og sofaen... Love it!!!

Greit, de rekker meg til over kneet, men jeg trenger ikke lenger å stikke to nakne føtter ned i et par kalde Converse og bruke to timer på å tine de stakkers små blå tåssissene på kvelden. For jeg har plutselig fri tilgang på sokker! Og alle er sorte så frafall grunnet "ninjasokk" er ikke lenger et merkbart problem.

Det måtte altså en mann til for å løse en livslang krise...

Selv stiller jeg som stor spreder av bomullsdotter. Gud vet hva jeg egentlig bruker dem til, men med tanke på kvantiteten av dotter som velter ut av badet er enten noe på meg veldig reint, eller så har jeg bare merkelige fritidsproblemer. Siden jeg er zombie til klokken ti om morgenen og aldri husker noe som skjer før tredje kaffekoppen er fortert, får dette nok bare forbli et mysterie.Jeg håper uansett mannen min er like fornøyd med alle bomullsdotter han nå har tilgang til, som det jeg er over alle sokker. Vi snakker en slags "quid pro quo" og gjensidig kløing av rygg her. Er ikke det grunnlag for et langt og lykkelig liv så vet ikke jeg!

Små gleder, mange sokker, stor lykke osv...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar